Voeding is voor mij
meer dan eten,
calorieën tellen
en wegen

Sarah de Landtsheer

Coach

Sarah de Landtsheer >
0472 37 49 91 >
info@step2suc7.be >

Ooit studeerde ik af als economiste, werkte ik in de marketingsector en was ik jarenlang leerkracht wiskunde.

Het was ook de tijd dat ik 2 fantastische boys op de wereld zette. In die tijd zat ik in een overlevingsmodus, ik moest spaarzaam om springen met mijn energie. Het onderwijs, 2 kids en alle ‘moetjes’ in mijn huishouden, maakten dat ik zelf op de honderste plaats terecht kwam.

Tot ik besefte dat het onderwijs niet de structuur was waarin ik paste, tot ik besefte dat ik niet mijn passie volgde, tot ik besefte wat ‘zelfzorg’ was… en tot ik mijn échte passie ontdekte: voeding en gezondheid. Ik herschoolde me tot erkend diëtiste, was jarenlang sana coach voor Sandra Bekkari, maar bleef nog steeds op mijn honger zitten. Voeding is voor mij meer dan eten, calorieën tellen en wegen.

Een orthomoleculaire opleiding bood me een zeer interessante, brede kijk op voeding en de manier hoe ons lichaam ermee omgaat. En dus op die manier je gezondheid positief beïnvloedt. Voeding is voor mij meer dan gewoon eten. Voeding heeft ook te maken met hoe je in het leven staat, wat je mindset is, wat je belemmerende overtuigingen/patronen zijn.

Deze items bepalen mee of je slaagt in je doelen rond voeding, gezonde levensstijl en je energielevel. Ik heb dus niet stil gezeten en heb technieken geleerd om mensen daarbij te begeleiden. En jawel, je straalt en bereikt veel meer als je positief in het leven staat en als je kan zijn wie je bent.

Wat doe ik?

Voedings-
& gezondheidscoach

Crisismanagement

Een andere mindset, zie de uitdaging, voel de schittering.

Maak een afspraak